12.2.2009

Korvat ja kykypuolue, varakkuus ja vittumaisuus.

Nyt on sitten tutkittu tämäkin: mitä varakkaampi ihminen on, sitä töykeämmin hän käyttäytyy. Me köyhät olemme huomanneet tämän jo aikaa sitten, ja siksi - paksuista lompsistanne huolimatta, beibet - ystävystyneet, pariutuneet ja paritelleet keskenämme. (Joskaan köyhyyden periytyminen ei ole suurimpia syitä sen lisääntymiseen maailmassa, mutta tämä on taas asia erikseen.)

Nythän selvisi sekin, kiitos tutkimuksen, miksi esimerkiksi minä ja kämppikseni olemme molemmat niin helevetin mukavia! Sama pätee kaikkiin rakkaisiin ystäviini ja tuttaviini. Sen sijaan sama ei päde bättre folk -ministereihimme, noihin toivopuolueen kykyihin (tai kykypuolueen toivoihin, miten vain) ja koko kansan antitoivoihin... Avainsanat: Lindén ja pakkonakuilu. (Kyllä mekin nakuilusta tykätään, mutta ei työnantajan käskystä, eikä edes ministerin. Sori, Suvi.)

Ja sekin selkisi, mitä kyky-toivo-talkoo-jne-jne-puolueen korvakampanja tarkoittaa. Seinilläkin korvat on, ja isoveljellä silmät! Ei osannut Orwellikaan kuvitella, millaista on Vuonna 2009.

Lisää Facebookissa.

Ei kommentteja: