5.6.2011

Te ette mahda meille mitään

Guns'n'Newsin kolumnini.

Kirjoitettaessa soi: Heikki Kuula & Heinis - Taivas on täynnä

3 kommenttia:

Janne Kuusinen kirjoitti...

Hyvä Emilia Kukkala, ymmärtäjä. Aina lukiessani kolumneitasi ja bloggauksiasi minua alkaa sapettaa suunnattomasti ja alan nähdä punaista (pun intended också). Tekstit, puhumattakaan niiden kirjoittajatar, eivät suinkaan minua tälläviisiin suututa ja frustroi, vaan se ikuisiksi ajoiksi vastausta vaille jääpä mysteeri: Missä helvetissä nämä emiliakukkalat olivat silloin, kun olin koulu-/opiskeluiässä?"

Jatka samaan tapaan, ja hyvinvoi.

Anonyymi kirjoitti...

Jos ei joku tajua, että kaupungin keskustan kukkapuistoihin ei mennä kännissä löhöttämään roskakasan keskelle, pitää toisten neuvoa. Sitä saat, mitä jaat. Äläkä natsittele ihmisiä, kakara.

Emilia Kukkala kirjoitti...

Janne: Kiitoksia ja samoin, te luetun ymmärtäjä! Kysymykseenne minulla ei valitettavasti ole vastausta, mutta se kuitenkin hymyilytti.

Anonyymi: Huomannet itsekin, kun tarkemmin katsot, että kommenttisi kertoo enemmän jättäjästään kuin kolumnista tai sen kirjoittajasta. Mutta älä huoli. Kakaruudestani huolimatta olen ehtinyt tottua tuohon ad hominem -lääbään, siis henkilöön menevään haistatteluun, jolla ei ole mitään tekemistä kirjoittamani tekstin kanssa. Se ikään kuin kuuluu tähän kuvioon.