4.8.2011

Totuudellinen toimittaja ja muita vitsauksia

Valtakunnan virallinen loukkaantuja ja rass erään hallintovaliokunnan puheenjohtaja on loukkaantunut jälleen - ja jälleen kerran toimittajien alhaiselle ammattikunnalle. Viimeksi syynä oli se, että kuvaaja oli laittanut poliitikon kuvan lehteen. Että homma pysyisi tasapuolisena, nyt sapiskaa sai kirjoittava toimittaja, kun oli tohtinut kysyä herralta poliitikolta kommenttia häntä koskevaan aiheeseen. Miehen perustelut kieltäytyä olivat vähintäänkin mielenkiintoiset:

"En viitsi sen kummemmin puhua, koska teillä on ikävä tapa painaa nämä keskustelut sellaisenaan lehteen ja se on hiukan ärsyttävä tapa." Onhan se, todella! Taistelussa oikeudenmukaisemman maailman puolesta suosittelen otettavaksi käyttöön myös seuraavia laineja:

- En viitsi asioida kaupassanne, sillä teillä on ikävä tapa pyytää maksu ostoksista ja se on hiukan ärsyttävä tapa.

- En viitsi tuoda lapsia hoitoonne, sillä teillä on ikävä tapa pitää heitä silmällä koko päivän, ja se on hiukan ärsyttävä tapa.

- En viitsi pyytää teitä vaihtamaan autoni starttia, sillä teillä on ikävä tapa siinä yhteydessä irrottaa vanha ja se on hiukan ärsyttävä tapa.

- En viitsi tulla murtuneen käteni kanssa sinne, sillä teillä on ikävä tapa laittaa sellaiseen kipsi ja se on hiukan ärsyttävä tapa.

- En viitsi tulla katsomaan näytelmäänne, sillä teillä on ikävä tapa tekeytyä lavalla joksikin muuksi kuin olette ja se on hiukan ärsyttävä tapa.

- En viitsi pyytää teiltä palvelusta liittyen mieheni kuolemaan, sillä teillä on ikävä tapa haudata nämä ruumiit ja se on hiukan ärsyttävä tapa.

Kirjoitettaessa soi: Aavikko - 3000 dollaria

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihmisperse koko Allah-laho.